Модната къща и водещата в индустрията марка за спортни стоки Adidas обединяват

...
Модната къща и водещата в индустрията марка за спортни стоки Adidas обединяват
Коментари Харесай

Prada и Adidas: тези кецове чакаме

Модната къща и водещата в промишлеността марка за спортни стоки Adidas обединяват напъните си, с цел да основат " специфичен план ". Немският колос играе значима роля за сливането на мода и спорт, като в годините си е сътрудничил със, Rick Owens и Raf Simons. Двата бранда ще показват извънредна, лимитирана колекция обувки за мъже и дами, напълно основана в Италия от Prada. 
               
на Ное 7, 2019 в 1:00 PST

Страстта към спорта е в основата на това креативно партньорство. През цялата си история е пионер в спортните нововъведения, следвайки прецизна технология на направа на продуктите си. В същото време комбинациите сред високо качество и деловитост, форма и функционалност са се превърнали в знак на Prada.

През 1997 година е основан италианският съюз за надпревари с ветроходни кораби Luna Rossa, който в началото носи името Prada Challenge (модният бранд го спонсорира, с цел да взе участие на Купата на Америка през 2000 г.). Сега  кулминационната точка на съдействието сред италианския бранд и спортната марка ще бъде стартирането на пазара на обувки за ветроходно корабоплаване Luna Rossa, които ще бъдат публично показани през 2020 г. 
               
на Ное 8, 2019 в 12:49 PST

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР